Podanie o pracę Manager Restauracji | StartCV.pl

Podanie o pracę Manager Restauracji

Podanie o pracę Malarz Budowlany
1 lipca 2018
Podanie o pracę Marynarz Statku
1 lipca 2018
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Liczba głosów: 6, średnia ocena: 4,67.
Loading...

Wzór podania o pracę Manager Restauracji

Wzór podania o pracę dla Managera Restauracji został opracowany w klasycznej wersji graficznej, do samodzielnej edycji min. w programie MS Word lub Libre Office.
Dokument znajduje się na jednej stronie A4 i zawiera takie elementy jak: dane teleadresowe nadawcy i adresata, zwrot grzecznościowy, wyrażenie chęci podjęcia pracy w zawodzie w danej firmie, posiadane predyspozycje do pracy, podpis oraz spis załączników.
Wzór podania o pracę zawiera zwroty i słownictwo, które ułatwi Ci napisanie indywidualnego dokumentu a dodatkowe szablony graficzne sprawią, że Twoje podanie o pracę wyróżni się na tle konkurencji.


Wybierz jeden z trzech pakietów:

lub
PORÓWNAJ PAKIETY

Gwarancja satysfakcji

Gwarantuję, że podanie o pracę Managera Restauracji zostało przygotowane z najwyższą starannością i z pewnością spełni Twoje oczekiwania. Jeśli jednak masz wątpliwości, to daję Ci gwarancję zwrotu pieniędzy, bez podania przyczyny w ciągu 21 dni od daty zakupu.
  • Łatwa edycja

  • Pliki MS Word

  • Atrakcyjne pakiety premium

  • 1 strona A4


 

Wybierz jeden z trzech dostępnych pakietów

Wzór podania o pracę dla Managera Restauracji można pobrać w jednym z trzech pakietów. Zapoznaj się z nimi oraz wybierz ten, którego najbardziej potrzebujesz.


 

Podanie o pracę Managera Restauracji

Zobacz jak wyglądają dokumenty, które otrzymasz!

Pozostałe wzory dla Managera Restauracji:

CV Manager Restauracji | List motywacyjny Manager Restauracji
 

 

Opis zawodu Manager Restauracji

Sprawdź dla kogo napisano wzór podania o pracę Manager Restauracji.

Praca managera restauracji polega na zarządzaniu i kierowaniu restauracją. Osoba na tym stanowisku powinna mieć ukończone studia wyższe na kierunku zarządzanie, ekonomia, marketing czy turystyka i hotelarstwo. Osoba ta powinna cechować się zdolnościami przywódczymi, potrafiącą kierować grupą personelu. Manager powinien być komunikatywny i zdecydowany. Ważna jest również bardzo dobra znajomość rynku gastronomicznego i potrzeb lokalnych mieszkańców. Praca wykonywana jest na terenie restauracji, jednak często zdarzają się wyjazdy służbowe na rozmowy handlowe z dostawcami lub klientami. Czas pracy jest nienormowany, nieraz trzeba pracować w weekendy i dni ustawowo wolne od pracy. Jednak ze względu na duży zakres obowiązków można liczyć na zarobki rzędu 3-4 tys. zł netto. W dużych markowych restauracjach może to być nawet 5 tys. zł.

 

Nasze atuty

Dlaczego warto nam zaufać oraz wybrać jeden z pakietów premium.

Prawie


opisanych zawodów

Ponad

850

opracowanych wzorów

Niemal

99%

zadowolonych klientów

Już

5

lat doświadczenia