Wzór CV Manager Restauracji
Wzór Curriculum Vitae dla Managera Restauracji został opracowany w klasycznej wersji graficznej, do samodzielnej edycji min. w programie MS Word lub Libre Office.Dokument znajduje się na dwóch stronach A4 i zawiera takie elementy jak: dane teleadresowe, wykształcenie, doświadczenie zawodowe, przebyte kursy i szkolenia, znajomość języków, umiejętności i zainteresowania.
Wzór CV zawiera zwroty i słownictwo, które ułatwi Ci napisanie indywidualnego dokumentu a dodatkowe szablony graficzne sprawią, że Twoje CV wyróżni się na tle konkurencji.
Gwarancja satysfakcji
Gwarantuję, że CV Managera Restauracji zostało przygotowane z najwyższą starannością i z pewnością spełni Twoje oczekiwania. Jeśli jednak masz wątpliwości, to daję Ci gwarancję zwrotu pieniędzy, bez podania przyczyny w ciągu 21 dni od daty zakupu.Łatwa edycja
Pliki MS Word
Atrakcyjne pakiety premium
2 strony A4
Wybierz jeden z trzech dostępnych pakietów
Wzór CV dla Managera Restauracji można pobrać w jednym z trzech pakietów. Zapoznaj się z nimi oraz wybierz ten, którego najbardziej potrzebujesz.
STANDARD
6,90zł
Zawartość pakietu:
- Wzór CV Manager Restauracji
-
Wzór listu motywacyjnego -
Wzór podania o pracę - 1 szablon graficzny premium
E-book StartCV
PREMIUM
12,90zł
Zawartość pakietu:
- Wzór CV Manager Restauracji
- Wzór listu motywacyjnego
- Wzór podania o pracę
- 3 szablony graficzne premium
-
E-book StartCV
GOLD
19,90zł
Zawartość pakietu:
- Wzór CV Manager Restauracji
- Wzór listu motywacyjnego
- Wzór podania o pracę
- 5 szablonów graficznych premium
- E-book StartCV
CV Managera Restauracji
Zobacz jak wyglądają dokumenty, które otrzymasz!
Pozostałe wzory dla Managera Restauracji:
List motywacyjny Manager Restauracji | Podanie o pracę Manager Restauracji
Opis zawodu Manager Restauracji
Sprawdź dla kogo napisano wzór CV Manager Restauracji.
Osoba zatrudniona na stanowisku managera restauracji odpowiedzialna jest za zarządzanie i funkcjonowanie restauracji oraz kierowanie poległym mu personelem. Do jego głównych obowiązków należy dbanie o atmosferę w lokalu, wystrój i estetykę, organizowanie przyjęć, bali, eventów, koncertów, prowadzenie spraw finansowych czy zaopatrzenie w produkty. Osoba na tym stanowisku powinna posiadać wykształcenie wyższe ekonomiczne lub finansowe, ewentualnie menadżerskie lub turystyczne i hotelarskie. Dodatkowym atutem będą na pewno znajomości branży gastronomicznej, komunikatywność czy też umiejętności zarządzania firmą i ludźmi. Manager restauracji powinien charakteryzować się charyzmą, konsekwencją, odpowiedzialnością, umiejętnościami przywódczymi. Praca wykonywana jest na zapleczu restauracji we własnym biurze oraz na sali głównej restauracji i w kuchni. Kontroluje i motywuje on swoich pracowników i wydaje polecenia do wykonania.
Nasze atuty
Dlaczego warto nam zaufać oraz wybrać jeden z pakietów premium.
Prawie
opisanych zawodów
Ponad
850
opracowanych wzorów
Niemal
99%
zadowolonych klientów
Już
5