CV Manager Restauracji - Wzór | StartCV.pl

CV Manager Restauracji

CV Malarz Budowlany
1 lipca 2018
CV Marynarz Statku
1 lipca 2018
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Liczba głosów: 3, średnia ocena: 5,00.
Loading...

Wzór CV Manager Restauracji

Wzór Curriculum Vitae dla Managera Restauracji został opracowany w klasycznej wersji graficznej, do samodzielnej edycji min. w programie MS Word lub Libre Office.
Dokument znajduje się na dwóch stronach A4 i zawiera takie elementy jak: dane teleadresowe, wykształcenie, doświadczenie zawodowe, przebyte kursy i szkolenia, znajomość języków, umiejętności i zainteresowania.
Wzór CV zawiera zwroty i słownictwo, które ułatwi Ci napisanie indywidualnego dokumentu a dodatkowe szablony graficzne sprawią, że Twoje CV wyróżni się na tle konkurencji.


Wybierz jeden z trzech pakietów:

lub
PORÓWNAJ PAKIETY

Gwarancja satysfakcji

Gwarantuję, że CV Managera Restauracji zostało przygotowane z najwyższą starannością i z pewnością spełni Twoje oczekiwania. Jeśli jednak masz wątpliwości, to daję Ci gwarancję zwrotu pieniędzy, bez podania przyczyny w ciągu 21 dni od daty zakupu.
  • Łatwa edycja

  • Pliki MS Word

  • Atrakcyjne pakiety premium

  • 2 strony A4


 

Wybierz jeden z trzech dostępnych pakietów

Wzór CV dla Managera Restauracji można pobrać w jednym z trzech pakietów. Zapoznaj się z nimi oraz wybierz ten, którego najbardziej potrzebujesz.


 

CV Managera Restauracji

Zobacz jak wyglądają dokumenty, które otrzymasz!

 

 

Opis zawodu Manager Restauracji

Sprawdź dla kogo napisano wzór CV Manager Restauracji.

Osoba zatrudniona na stanowisku managera restauracji odpowiedzialna jest za zarządzanie i funkcjonowanie restauracji oraz kierowanie poległym mu personelem. Do jego głównych obowiązków należy dbanie o atmosferę w lokalu, wystrój i estetykę, organizowanie przyjęć, bali, eventów, koncertów, prowadzenie spraw finansowych czy zaopatrzenie w produkty. Osoba na tym stanowisku powinna posiadać wykształcenie wyższe ekonomiczne lub finansowe, ewentualnie menadżerskie lub turystyczne i hotelarskie. Dodatkowym atutem będą na pewno znajomości branży gastronomicznej, komunikatywność czy też umiejętności zarządzania firmą i ludźmi. Manager restauracji powinien charakteryzować się charyzmą, konsekwencją, odpowiedzialnością, umiejętnościami przywódczymi. Praca wykonywana jest na zapleczu restauracji we własnym biurze oraz na sali głównej restauracji i w kuchni. Kontroluje i motywuje on swoich pracowników i wydaje polecenia do wykonania.

 

Nasze atuty

Dlaczego warto nam zaufać oraz wybrać jeden z pakietów premium.

Prawie

300

opisanych zawodów

Ponad

850

opracowanych wzorów

Niemal

99%

zadowolonych klientów

Już

5

lat doświadczenia

KOSZYK